top of page
  • Writer's pictureIlonka

ER STAAT EEN SCHOOL

Tijdens een bouwproces worden programma’s vaak bijgesteld. Zo ook tijdens het proces van de bouw van de school. Er werd al vele weken gezegd dat het dak erop gelegd zou worden maar oa door de hevige regenval is dat er pas de laatste weken opgegaan.


Die regen......die zal Germain lang niet kunnen vergeten. Hopelijk krijgt hij nog wat droge dagen als hij thuiskomt. Het vertrek van Germain naar Lomé is tot 2 keer toe uitgesteld.

Hij zou eerst maandag de 3e gaan zodat hij een week met zijn zoontje en familie kon doorbrengen. Dit werd zondag aangepast naar woensdag de 5e en uiteindelijk is het vrijdag de 7e geworden. Hij zal zondag de 9e aankomen in Lomé en dinsdagnacht vliegen naar België.


Hoewel trots een zonde is, vind ik dat hij trots kan zijn op het werk dat hij en zijn team hebben geleverd. Wetende dat zonder God’s hulp en de steun van velen dit niet haalbaar was geweest.


Het team gaat nog verder: met de afwerking, de betonnen vloeren storten en de tafels/ banken in de lokalen zetten en de schoolborden ophangen. Ook zal het terrein in orde gebracht worden want het ziet er nu nog uit als bouwplaats.Ook de voorlichting die is gegeven is de omliggende dorpen en omgeving begint zijn vruchten af te werpen. Burkinabé schrijven hun kinderen vaak laat in voor het nieuwe schooljaar en de eerste inschrijvingen voor de middelbare school zijn binnen.
5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page