top of page
  • Writer's pictureIlonka

FIJNE KERSTDAGEN, LEERZAAM 2019

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2018. Het is een veelbewogen jaar geweest. Een jaar waar we veel steun hebben mogen ontvangen en vrienden hebben leren kennen. Ook een jaar van doorzetten, omgaan met tegenslagen en vertrouwen in sommige mensen kwijtraken.


Door de vele steun en het harde werk (vooral van Germain) is er een school neergezet waar we in Oktober de eerste leerlingen hebben mogen verwelkomen. 88 leerlingen voor het eerste jaar op onze nieuwe locatie is niet slecht.De examenklas leerlingen wensen u fijne feestdagen

Leerlingen die soms voor het eerst naar school gaan en leerlingen die voor een 2e keer examen middelbaar doen. De jongste is 6 en de oudste is 18.Het geeft een hoop verantwoordelijkheid maar ook voldoening om hen allen goed onderwijs aan te kunnen bieden.

Op dit moment zitten de leerlingen te zwoegen op hun examens. De laatste zijn zaterdag de 22e. De resultaten geven een indicatie van het huidige niveau van de leerlingen en zijn een indicatie over de bijsturingen die gedaan moeten worden mbt het lesprogramma en/of extra lessen die gegeven moeten worden.


De examen leerlingen zijn ondertussen aaangemeld voor het centraal examen en krijgen binnenkort hun kandidaatsnummer.


Voor de lagere school hebben we de eerste bijdrage van de overheid ontvangen. Deze bestaat vooral uit schriften en fournituren. De bijdrage in vorm van voeding is nog onderweg.


In Januari zal het jaarverslag over 2018 worden uitgebracht. Wij danken u voor onze interesse en steun.

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page