top of page
  • Writer's pictureIlonka

Germain's laatste werk week

De laatste volle week is voorbij. Er zijn nog drie dagen over voordat Germain weer naar huis komt. En het begint erg bekend te klinken maar de regen zit ons behoorlijk dwars.

We wisten dat we in het regenseizoen, van half mei tot eind september, zouden moeten werken, maar zoveel regen als we dit jaar gehad hebben, hebben we in zes jaar niet meegemaakt.


Meestal regent het een dag lang en is het daarna een paar dagen nagenoeg droog, of vallen er een of meerdere buien die niet langer dan een uur duren. Dit jaar heeft het dagdelen en dagen achter elkaar geregend. En.......in de regen wordt er niet gewerkt.

Het dak ligt er dus nogsteeds niet op omdat er door de regen niet gelast kan worden. Het materiaal ligt te klaar op het terrein. Op de vloeren in de lokalen ligt nog geen beton en de kieren naast de ramen en deuren zijn nog niet allemaal dicht.


Zodra het droog is gaat Germain aan het werk maar dat geldt niet voor alle arbeiders. Als het in de ochtend heeft geregend komen ze in de middag pas werken als Germain ze belt en zelfs dan niet altijd.


Germain denkt dat hij voor zijn vertrek woensdag as wel alle werkzaamheden afgerond kan hebben. Laten we bidden dat het lukt.


5 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page