top of page
  • Writer's pictureIlonka

HARD AAN HET WERK

Op 1 juli is Germain aangekomen in Bobo-Dioulasso en dezelfde middag is er een overleg geweest. Maandag moest iedereen om 06.00u op het terrein aanwezig zijn. Er is een plan gemaakt en het harde werken is begonnen. Er lagen al veel stenen (met de hand gemaakt) klaar en te wachten op verwerking.


Eerst is er afgemeten waar de lokalen moeten komen en is er een plan gemaakt voor het secretariaat en de directie ruimte. De geulen voor de fundering zijn gegraven en er is gestart met de bouw. Na een week hard werken was de fundering klaar en lagen de eerste rij stenen op hun plek.


De tweede week is begonnen met het indienen van de papieren om een scholengemeenschap te kunnen starten. De schoolinspectie is erg blij met het project. Vooral ook omdat we aan de behoeften van de plaatselijke bevolking tegemoet willen komen door bij de standaardopleiding ook een agricultuur opleiding te voegen. De omgeving van de school staat vast als landbouw en veeteeld gebeied en veel kinderen die naar school komen zullen het werk van hun ouders voortzetten.


Maandag en dinsdag is er hard gewerkt aan het uitgraven van de beerput. 2x7 meter in omtrek en 3 meter diep.
9 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page