top of page

DOE MEE

Vrouwelijke leerlingen krijgen een reductie op het lesgeld bij College des Cracks. Helaas blijven er leerlingen die niet hun volledige schoolgeld kunnen betalen en de school vroegtijdig moeten verlaten. U kunt dit voorkomen door een leerling te adopteren of door een bijdrage voor schoolgeld te geven die wordt gebruikt om het lesgeld van een gemotiveerde leerlingen te complementeren.

 

De stichting heeft vrijwilligers nodig om alle projecten te kunnen realizeren. Je kunt  bijvoorbeeld voorlichting geven op scholen, goederen verkopen op markten, praktisch helpen met de bouw van de school of les komen geven op school in Bobo-Dioulasso. Vraag na hoe jouw capaciteiten kunnen worden ingezet.

Het (uit)bouwen en onderhouden van een schoolcomplex is geen goedkope onderneming. Vooral de eerste jaren zal er een immense inspanning geleverd moeten worden voordat de school vanuit eigen middelen verder kan groeien. Help met een financiele donatie voor de aanschaf van bouwmateriaal

 

Op dit moment zijn we op zoek naar een zeevrachtcontainer en een bedrijf dat de kosten van vervoer betaalt van deze container van Antwerpen naar Lomé (Togo). Van daaruit kan er door de stichting transport geregeld worden naar Bobo-Dioulasso.

Naast financiële middelen voor de bouw of voor lesgeld hebben we ook financiën nodig voor het aankopen van lesmateriaal, overheadkosten en het transporten van materialen naar Burkina Faso

 

bottom of page