top of page
  • Writer's pictureIlonka

YES, DE SCHOOLINSPECTIE HEEFT ZIJN GOEDKEURING AFGEGEVEN

Nog een tweetal weken en Germain komt na nog een weekje Lomé weer terug naar Mechelen.


Om eerlijk te zijn gaat het niet super met hem. Hij heeft last van maagzweren die hem opspelen door de stress en is al aardig wat afgevallen. De stress die ook zorgt voor een gebrek aan goede slaap maakt hem snel geïrriteerd en onrustig.


Het project is groter en vraagt meer van hem dan hij had verwacht. Hij heeft uiteindelijk geaccepteerd dat hij dit jaar niet alles kan doen wat hij had willen doen.


Afgelopen woensdag was ook een feestdag in Burkina en dat betekent dat het werk dus stil lag. Donderdag is hij met de papieren van de inspectie van Bobo naar de hoofdstad getrokken om daar de verkregen goedkeuring in te dienen. Dit is de goedkeuring voor het bouwen van een school. Het terrein is geëvalueerd en goed bevonden.


Voor de officiele opening, en de aanvraag om leerlingen van de staat te mogen ontvangen moet nog een nieuwe aanvraag worden ingediend. Dat gaat dit jaat niet meer lukken. We gaan dit schooljaar dus wel starten met leerlingen maar de procedure tot erkenning wordt uitgesteld tot later in het jaar.We wijn dus wel legaal en mogen starten maar we zullen nog geen leerlingen toegewezen krijgen door de staat dit jaar.

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page